Informació serveis AFA 2020-2021

Benvolgudes famílies,

El proper curs escolar és a punt de començar, i segurament moltes de vosaltres us deveu preguntar si els serveis que ofereix l’AFA es continuaran prestant i en quines condicions amb motiu de la Covid-19. Cada comissió està treballant per adaptar el funcionament de cada servei a la normativa del Departament d’Educació i de Sanitat i també al protocol d’actuació de l’escola. Us podem avançar que l’AFA continuarà prestant els serveis que venia prestant l’any passat. Seguidament us els detallem, i més endavant des de cada comissió es farà arribar a les famílies el protocol de funcionament concret per a cada servei.

Acollida matinal:

  • Règim fixe: per a utilitzar aquest servei cal que les famílies apuntin els nens a través del programa Ampasoft. La inscripció cal fer-la només una vegada, no cal apuntar-se cada mes. Es passarà rebut bancari a l’inici de cada mes en el compte bancari que les famílies tinguin informat a Ampasoft.

* La Comissió està treballant en l’adequació del servei a les mesures actuals, quan estigui tot a punt s’informarà de l’inici del període d’inscripció.

  • Règim eventual: les famílies interessades hauran de fer la compra de talonaris a través del programa Ampasoft i el pagament es realitzarà mitjançant targeta de crèdit. Els talonaris es podran passar a recollir l’endemà a la secretaria de l’AFA aportant el justificant de la compra.

Extraescolars: Durant els pròxims dies passarem una circular concreta en relació a aquest servei per informar sobre l’oferta definitiva i el procediment d’inscripció. El pagament d’aquest servei estarà fraccionat en tres rebuts bancaris que es carregaran a l’inici de cada trimestre en el compte bancari que les famílies tinguin informat a Ampasoft.

Compra de roba: la compra de la roba es farà a través del programa Ampasoft, i el pagament es realitzarà mitjançant targeta de crèdit. Hi haurà un període de compra de roba obert a l’inici de cada trimestre, i posteriorment s’informarà del període de recollida.

  •               El primer període de compra anirà des del 07/09 al 16/09.

Menjador: els alumnes que es quedin al menjador en règim fixe, ho hauran de dir a la professora el primer dia de classe. Al llarg de les dues primeres setmanes els alumnes portaran a casa el document d’inscripció formal que hauran de retornar signat. Aprofitem per a informar a les famílies que no van poder assistir a la darrera assemblea extraordinària, que per a adaptar el servei a la normativa vigent amb motiu de la Covid-19, l’AFA s’ha vist en l’obligació de modificar el preu del servei a 5,50 euros diaris per als alumnes que es quedin en règim fixe, i a 6,50 per als alumnes que es queden en règim eventual.

Finalment, us informem que degut a un relleu a la secretaria de l’AFA no hi haurà servei presencial d’assistència a les famílies fins al dia 14 de setembre. Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic a info@ampaeiximenis.org.

HORARI SECRETARIA: de dilluns a dijous de 16:30 a 18:00

Us desitgem un bon inici de curs!