Roba de l’escola

Per fer la comanda de roba heu d’accedir a l’AMPASOFT i tenir en compte el següent:

  • Quan entreu a AMPASOFT, just a sota de “Preinscripcions”, hi ha un apartat nou anomenat “Altres serveis/productes”: clicant el nom de família d’aquest apartat accedireu directament a la pestanya “Altres serveis/productes” de la vostra família, a on hi podreu comprar tot el material (i contractar altres serveis com el d’acollida).
  • La roba es podrà comprar durant un mes sencer de cada trimestre. Aquesta setmana començarem la venda d’aquest primer trimestre que s’allargarà durant tot el mes d’octubre: la data límit per comprar serà el 21/10/18 i la data límit per recollir el 25/10/2018. Si no la compreu durant aquest mes, us haureu d’esperar fins al mes de gener.
  • Es passaran els rebuts cada dimecres i la roba la podreu passar a buscar per secretaria el dilluns següent, un cop s’hagin passat els rebuts.
  • Si teniu algun problema amb la gestió del programa, la Lola, secretària de l’AMPA, us pot donar un cop de mà. Durant aquest mes de venda ho podeu fer de dilluns a dimecres de 16:30 a 18:00.
  • Recordeu que la venda de roba està oberta a totes les famílies, sòcies i no sòcies, que podran fer la compra exclusivament a través del nou programa AMPASOFT i que les famílies sòcies de l’AMPA tindreu un preu més econòmic.