Primer període de compra de roba de l’escola

Benvolgudes famílies,

A partir d’aquest dilluns i fins el dia 16 de setembre està obert, a través del portal AMPASOFT, el 1r període d’aquest curs per a la compra de roba.

Informació important:
– Demanem que l’elecció de la talla sigui el més acurada possible per evitar el màxim de canvis, per tal que les peces de roba no passin per diverses mans.
– Per seguretat davant de la Covid-19, recomanem que la roba adquirida es renti abans del primer ús.
– La direcció de l’escola està al cas que les primeres setmanes del curs els alumnes de P3 no disposen encara de bata.

Recordatori del funcionament:
– Quan entreu al programa, just a sota de “Preinscripcions”, hi ha un apartat nou d'”Altres serveis/productes”: clicant el nom de família d’aquest apartat accedireu directament a la pestanya “Altres serveis/productes” de la vostra família, a on hi podreu comprar tot el material (i contractar altres serveis com el d’Acollida matinal).
– La compra estarà completada en el moment en què es faci el pagament, que és a través de targeta bancària.
– Si teniu algun problema amb el procés, us podeu posar en contacte amb la Comissió de Roba a través d’Ampasoft (apartat Missatgeria/Missatgeria/Nou missatge).
– Recordeu que la venda de roba està oberta a totes les famílies, sòcies i no sòcies, que podran fer la compra exclusivament a través de la plataforma AMPASOFT, i que les famílies sòcies de l’AFA tindreu un preu més econòmic.