Comanda de Llibres i Material 2019-2020

Benvolgudes famílies,

Com cada any l’AMPA us ofereix la compra de llibres de text per al curs vinent a través de la nostra associació. Amb aquest servei us beneficiareu d’un descompte del 15% en llibres no reutilitzables i, gràcies al Projecte de Reutilització de Llibres, un 65% en els llibres reutilitzables (per a més informació podeu consultar l’apartat Llibres i Material d’aquest web).

Aquest any la compra de llibres es farà a través de l’AMPASOFT mitjançant pagament amb targeta. En qualsevol cas, les famílies que ho vulguin, poden comprar els llibres pel seu compte.

Pel que fa a la compra de llibres de text:

Del 17  al  28 de juny (ambdós inclosos), podeu realitzar les vostres comandes. No s’obrirà cap altre termini de compra de llibres.

Aquest any la compra de llibres es farà des de l’aplicació de gestió de l’AMPA: AMPASOFT. Trobareu un Manual d’Instruccions a l’apartat Llibres i Material d’aquest web per fer la compra de llibres.

L’empresa distribuïdora, Comercial Girona de Llibreries, S.L., s’encarregarà de portar tots els llibres a l’escola al setembre, l’AMPA els distribuirà per les aules.

MOLT IMPORTANT:

·         No es podran fer comandes fora de termini. El termini acaba a les 00:00 h del dia 28 de juny.

·         No es gestionaran comandes no pagades fora de termini. Les comandes pendents de pagament fora de termini es cancel·laran, i els llibres no es gestionaran. El termini de pagament s’acaba a les 00:00 h del dia 28 de juny.

·         No es gestionaran els retorns dels llibres comprats per error.

La secretaria de l’AMPA donarà suport a les famílies que ho necessitin de manera presencial en el procés de compra de llibres cada dia de la setmana en l’horari següent:

–          Del 17 al 19 de Juny de 15:00 -16:30h

–          El 26 de Juny de 10h a 12h i de 15h a 17h

–          Del 27 al 28 de Juny de 10h a 12h

Pel que fa al material escolar:

L’AMPA ofereix, a les famílies que hi estiguin interessades, la possibilitat de comprar-lo a Neus Paper. Amb aquesta opció us podeu assegurar que tindreu tot el material necessari i a un preu competitiu.

Les famílies que opteu per aquesta opció, podeu adreçar-vos a la papereria Neus Paper (Hortes 17 972205669), les següents dates:

–     Fins el 28 de juny : per presentar a la botiga el full de comanda (que trobareu també a l’apartat Llibres i Material d’aquest web) i fer la comanda del material.

–     A partir del 2 de setembre: per recollir la comanda realitzada.

Les famílies que no hi estiguin interessades, podeu comprar el material escolar pel vostre compte, segons llistat que se us adjunta.

El primer dia d’escola els alumnes cal que portin el material. No cal portar el material marcat de casa, ja que això, si és necessari, es farà a l’aula.

Comissió de Llibres

AMPA EIXIMENIS